Salg af andelsbolig og brug af mægler

Visse andelsboliger sælger ikke længere sig selv. I nogle foreninger ligger maksimalprisen over eller tæt på markedsprisen og det er nødvendigt enten at lægge en stor salgsindsats som andelshaver eller bruge en ejendomsmægler.

Vi anbefaler, at hvis én eller flere af nedenstående forhold er gældende, så bør du søge rådgivning hos en ejendomsmægler og evt. indgå en formidlingsaftale:

  1. Maksimalprisen i din andelsboligforening ligger betydeligt over markedsprisen og der reelt handles til markedspriser.
  2. Maksimalprisen svinger omkring markedsprisen og nogle andele i foreningen sælges til prisen, mens andre ikke gør det.
  3. Der er udført omfattende ombygninger og forbedringer i andelen som søges hentet hjem igen i salget.
  4. Foreningen har igangværende byggesager eller særlige forhold i sin økonomi / belåning som vanskeliggør salg. F.eks. renteswaps.
  5. Foreningen er nødlidende og/eller har en andelskrone på nul eller tæt på nul.

 

 

Administrationshusets samarbejder

I Aministrationshuset ser vi helst at vores andele er let omsættelige og handles til korrekte priser. Både i forhold til reglerne for andelsboliger og i forhold til markedet. Samtidig vil vi gerne sikre vores andelshavere nogle gode og billige mæglerydelser, da det til tider kan være meget dyrt at sælge selv en beskeden andelsbolig 

Vi har derfor indgået et administrativt samarbejde med UNIK Boligsalg som er "administratorernes mæglerselskab" og har speciale i netop andelsboliger. 

Samarbejdet består i at vi har strømlignet vores administrative rutiner med disse mæglere, sådan at din mægler kender ejendommen ekstra godt og at vi kan ekspedere handlerne lettere, hurtigere og billigere for alle parter. Processen er med til at mæglerne kan stille nogle meget skarpe priser.

Fast pris 32.500,- Solgt eller gratis

UNIK Boligsalg tilbyder et komplet andelsboligsalg inklusiv markedsføring, fremvisninger, åbne huse, før og efter sagsbehandling, og alle mæglers dokumentomkostniger, foto og tegninger og med en pris på 32.500,00 kr. inklusiv moms gør vi det billigere end nogen anden væsentlig aktør på markedet. Vi gør det i et tæt dagligt samarbejde med andelsboligforeningens administrator og alle omkostninger er dækket af begrebet Solgt eller Gratis, så du trygt kan påbegynde salget uden at blive præsenteret for omkostninger skrevet med småt.

Kontakt Unik Boligsalg >>>

Om disse samarbejdsaftaler. Klik her >>>